Frica de o postare noua


A trecut atat de mult timp de cand nu am scris ceva incat se pare ca mi-a aparut o noua frica: “frica de o postare noua”. Sunt multe lucruri care au ramas nespuse in tot acest timp, zilele au trecut, si trecut .. Gata – am terminat masterul FJSC in Jurnalism Tematic, insa, asta nu insemna ca am termitat-o cu invatatul, practic – nu terminam niciodata .. Pentru noi – cei care stim multe, poate prea multe, lucrurile nu sunt niciodata simple. Alexandra, o prietena imi spunea: “Iulia – noi vrem sa stim prea mult, de aici tot necazul :)”, si nu era departe de adevar … Cred ca si limitarea e un talent, pe care unii il au iar altii nu, asa e viata, la unii da mai putin iar la altii mai mult, la unii talentul fara vointa iar la altii doar dorinta lipsita de talent (cine a vazut “Amadeus” intelege si mai bine). Oricum, in orice, munca face diferenta.. Cred ca mai importante in viata sunt deciziile pe care nu le-am luat decat cele pe care le-am luat efectiv (cele conventionale sau cele din seria “sa fac asta sau asta”)

Si daca tot am facut un ghiveci de ganduri sa trecem mai departe, caci, viata in sine e un ghiveci, un amestec de experiente frumoase sau mai putin frumoase, de lucruri bune si rele, de durere si placere …

  1. #1 by Roxie on 08/07/2011 - 11:18 am

    Bine ai revenit pe blog! Sper sa scri mai des ca o faci foarte bine. Iti urmaresc blogul, chiar daca nu iti trimit comentarii la posturi (cateodata chiar nu stiu ce sa-ti scriu…). Multa bafta in tot ceea ce vrei sa faci!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: