GOmentorship – Ce vreau sa ma fac cand voi fi mare ?


Cand voi fi mare ….

Ideea celor de la Gomentorship “Eu ce vreau sa ma fac cand voi fi mare ? ” mi s-a parut geniala din primul moment in care am auzit de ea. Povestile de viata ocupa primul loc la aceste intalniri.

Aceste intaniri se tin bilunar, in zilele de marti, in Sala de Lectura a Facultatii de Litere. Mai multe detalii aici. Mai mult, din 23 octombrie, exista si o palatforma online, unde pot fi vazute conferintele.

Am aflat din intamplare despre acest event, in timp ce umblam hai-hui pe net. Cand am citit mi-am zi: “stai putin …”, mi-am notat detaliile si mi-am pus o alerta pe telefon sa-mi amintesc. Marea data a fost 5 octombrie. Pentru mine – o zi full. Noaptea trecuta – 4 ore de somn. Obosita si flamanda, am ajuns pentru prima data la Gomentorship. Sesiunea incepuse – dar, printr-un miracol, s-a deschis usa (nu se deschide decat la pauza) si am putut intra. M-am strecurat cat mai subtil inautru, am deschis ochii,m-am uitat in jur, si am simtit ca ma aflu acolo unde trebuie. In ropot de aplauza, tocmai urca pe scena s Adela Rogojinaru. Apoi  urmat Serban Alexandrescu (Headdvertising). Cand era mic dorea sa se faca pilot 🙂 Pana la o anumita varsta, nu a stiut exact ce drum sa urmeze,  s-a lasat si el  condus de intrebarea “unde ar fi mai bine ?” si  a ajuns la Facultatea de Electronica. Insa, nu a ramas mult aici. O fosta iubita i-a spus ca el nu este pentru asta si ar trebuie sa incerce ceva ce implica creatie. Asa a ajuns ATP (UNATC) la scenaristica.  A urmat o bursa in Danemarca la European Film College. Cand s-a intors, avea o “pofta de munca nebuna si de schimbat lucruri”, caci, aparent “totul era de schimbat”. Printr-o intamplare a ajuns sa lucreze la o agentie de publicitate. Si-a dat seama ca aceasta este ceea ce-i place sa faca. La vremea respectiva parea ” o chestie interesanta”. A urmat TEMPO Advertising. Si de aici, restul este istorie…

Serban Alexandrescu este implicat si intr-o scoala de advertising AADC, mai multe detalii sunt pe  blog.

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: